GENEL

ÇEREZ POLİTİKASI
 
ASAF EĞİTİM İNŞAAT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ olarak web sitelerimizi ziyaretleriniz sırasında deneyiminizi geliştirmek için çerezlerden faydalanıyoruz. Bu teknolojilerin kullanımı başta
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVK Kanunu”) olmak üzere tabi olduğumuz mevzuata uygun şekilde gerçekleştirilmektedir. Kişisel verilerinizin Şirketimiz
tarafından işlenmesi hakkında daha detaylı bilgi almak için www.altinkureokullari.com adresinde yer alan “Kişisel Verilerin Korunması” içeriğini okumanızı tavsiye ederiz.
 
Çerez Nedir?
Çerez, size daha hızlı ve güvenli bir deneyim sağlamak amacıyla internet sitelerinin bilgisayarınıza bıraktığı tanımlama dosyalarıdır. Sitemizi tekrar ziyaret ettiğinizde bilgisayarınızı tanımamızı, ihtiyaçlarınıza uygun ve size özel hizmetleri daha çabuk sunmamızı sağlarlar.
 
Neden Çerez Kullanıyoruz?
• İnternet sitemiz üzerinde daha sonraki ziyaretlerinizde kullanıcı deneyimlerini iyileştirmek,
• İnternet sitemizin fonksiyonlarını iyileştirmemize yardımcı olacak analizleri ve istatistikleri oluşturmak,
• Hesaplama araçlarına girilen bilgileri kayıt altında tutmak,
• Kullanım alışkanlıklarınız çerçevesi de şirketimiz ürün ve hizmetlerimizi tercihlerinize uygun olacak şekilde sizlere sunabilmek, internet sitemizi kişiselleştirebilmek,
• Daha etkin pazarlama faaliyetleri gerçekleştirmek amacıyla çerez kullanıyoruz.
 
İnternet sitemizde “Geçici Çerezler” ve “Kalıcı Çerezler” olmak üzere iki tür çerez kullanılmaktadır.
Geçici çerezler sitemizde geçirdiğiniz süre boyunca aktif olurlar ve internet sitesinden ayrıldığınızda bilgisayarınızdan silinirler.
 
Kalıcı çerezler ise internet sitemizi ziyaret ettiğinizde oluşturulur, siz silinceye veya süreleri doluncaya kadar sabit diskinizde kalırlar. Kalıcı çerezler size ayarlarınız ile
uyumlu kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmamız için yardımcı olurlar.
Kalıcı ve Geçici Çerezler bilgisayarınızda veya dosyalarınızda depolanan kişisel verileriniz de dahil olmak üzere kullanıcılara ait gizli bilgileri toplamazlar.
 
Geçici Çerezleri Nerelerde Kullanıyoruz?
Geçici çerezleri; “Eğitim Teklifi” ve “Eğitim Detay” sayfalarında, sizin otomatik bir yazılım değil gerçek bir insan olduğunuzu doğrulamak için kullanılan “Captcha” resmi uygulamasında ve “Teklif Hesaplama” uygulamasında kullanıyoruz.
 
Kalıcı Çerezleri Nerelerde Kullanıyoruz?
Kalıcı Çerezleri; hesaplama araçlarında, kişisel verilerde, son gezilen sayfalarda, bannerlarda, “Teklif Talep” sayfasında bulunan il ve ilçe tanımlamalarında ve “Survey” alanında ankete katılanlar için kullanıyoruz.
 
Kullandığımız Çerez Türleri ve Açıklamaları
Oturum Çerezleri
İnternet sayfaları arasında bilgi taşınması ve kullanıcı tarafından girilen bilgilerin sistemsel olarak hatırlanması gibi çeşitli özelliklerden faydalanmaya olanak sağlayan çerezlerdir ve internet sitesine ait fonksiyonların düzgün bir şekilde işleyebilmesi için gereklidir.
 
Performans Çerezleri
Sayfaların ziyaret edilme frekansı, olası hata iletileri, kullanıcıların ilgili sayfada harcadıkları toplam zaman ile birlikte siteyi kullanım desenleri konularında bilgi toplayan çerezlerdir. İnternet sitesinin performansını artırma amacıyla kullanılmaktadır.
 
Fonksiyonel Çerezler
Kullanıcıya kolaylık sağlanması amacıyla önceden seçili olan seçeneklerin hatırlatılmasını sağlayan çerezlerdir. Kullanıcılara gelişmiş internet özellikleri
sağlanmasını hedeflemektedir.
 
Operasyonel Amaçlı Çerezler
Sistemlerinin idaresi ve güvenliğinin sağlanması amacıyla, bu sitedeki fonksiyonlardan yararlanmayı sağlayan veyahut düzensiz davranışları tespit eden çerezlerdir.
 
Reklam ve Üçüncü Taraf Çerezleri
 
Üçüncü parti tedarikçilere ait çerezlerdir. İnternet sitesindeki bazı fonksiyonların kullanımına ve reklam takibinin yapılmasına olanak sağlamaktadır
Çerezlerin Kullanımını Nasıl Kontrol Edebilirsiniz?
ASAF EĞİTİM İNŞAAT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ’nin kullandığı çerezlerde müşterilerine, kullanıcılarına ait gizli bilgileri saklamaz.İnternet tarayıcıları, çerezleri otomatik olarak kabul edecek şekilde ön tanımlıdır. Ancak çerezleri dilediğiniz gibi kontrol edebilir veya silebilirsiniz. Çerezleri yönetmek tarayıcıdan tarayıcıya farklılık gösterir. Çerezlerin bilgisayarınızda saklanmasını istemiyorsanız tarayıcınızın ayarlar kısmından çerez kullanım tercihlerinizi değiştirebilirsiniz. Çerez yönetim ayarları tarayıcıdan tarayıcıya farklılık göstermekte ve modern tarayıcıların yardım menüleri altında çerezlere ilişkin detaylı bilgiler yer almaktadır.
Çerezlerinizi yönetmek için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz. Çerezleri tamamen engellemeyi tercih ederseniz ASAF EĞİTİM İNŞAAT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ’ne ait internet
siteleri düzgün çalışmayabilir ya da size özel fırsatları göremeyebilirsiniz.
 
Adobe
Analytics
 
http://www.adobe.com/uk/privacy/opt-out.htmlBu bağlantı yeni sekmede
açılacak.
 
AOL https://help.aol.com/articles/restore-security-settings-and-enable-cookie-
settings-on-browserBu bağlantı yeni sekmede açılacak.
 
Countly http://count.ly/legal/cookie-policyBu bağlantı yeni sekmede açılacak.
Google
Adwords
 
https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=enBu bağlantı yeni
sekmede açılacak.
 
Google
Analytics
 
https://tools.google.com/dlpage/gaoptoutBu bağlantı yeni sekmede
açılacak.
 
Google
Chrome
 
http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=956
47Bu bağlantı yeni sekmede açılacak.
 
Internet
Explorer
 
https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-
delete-manage-cookiesBu bağlantı yeni sekmede açılacak.
 
MozillaFirefo
x
 
http://support.mozilla.com/en-US/kb/CookiesBu bağlantı yeni sekmede
açılacak.
 
Opera http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/Bu bağlantı yeni
 
sekmede açılacak.
 
SMPL. https://www.hellosmpl.com/privacy-policy/Bu bağlantı yeni sekmede
 
açılacak.
 
ASAF EĞİTİM İNŞAAT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Çerez Politikası ile İlgili Önemli Hatırlatmalar
• ASAF EĞİTİM İNŞAAT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ’i gerekli gördüğü durumlarda, kullandığı çerezleri kullanmaktan vazgeçebilir, bunların türlerini veya fonksiyonlarını değiştirebilir veya internet sitesine yeni çerezler ekleyebilir.
• ASAF EĞİTİM İNŞAAT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ’nin çerez kullanımında yapacağı değişiklikler Çerez Politikası’na yansıtılacaktır.Çerez Politikası’nı belirli zamanlarda inceleyerek,çerez kullanımı ile ilgili bilgi edinmenizi tavsiye ederiz.
• ASAF EĞİTİM İNŞAAT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ çerezleri Gizlilik Politikası kapsamında kullanmaktadır ve gerekli durumlarda Çerez Politikası’nı değiştirme hakkını saklı tutar.
Veri Sahibi Olarak Haklarınız Nelerdir?
KVK Kanunu’nun 11. maddesi uyarınca veri sahipleri;
• Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
• Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
• Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
• Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
• Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
• KVK Kanunu ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
 
• İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
• Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir.
Söz konusu haklarınıza ilişkin taleplerinizi kvkk@altinkureokullari.com Mail adresinden 0 (264) 275 20 17 numaralı İletişim Merkezimizi arayarak veya şubelerimizden iletmeniz
halinde başvurularınız en kısa sürede ve en geç 30 (otuz) gün içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır.
SİZİ BİZ ARAYALIM Bilgi almak istediğiniz okul hangisidir?
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise